blank
  • blank
  • blank
  • blank

XL-1 AD COMM- Mat Sort Stel inkl. Smoke/Klar linser – Wiley X

XL-1 ADVANCED COMM er baseret på XL-1 ADVANCED, men med ultratynde brillestænger – COMM-Stængerne. Disse stænger er specielt designet til at reducere trykket på dit hoved, når du bruger høreværn eller forskellige hjelme i længere tid. COMM-Stængerne er designet til at give den erfarne og kræsen skytte høj komfort.

Denne pakke indeholder, et stel og 2 Linse sæt (Klar/Smoke Gray) og et opbevaringsetui.

1.045,00 kr.

2 på lager

Varenummer (SKU): 423 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Den Klare Linse

Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Den Smoke Grey Linse

Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding. Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Linserne overholder ANSI Z87.1-2010 Standarden for høj hastighed og anslag energi og EN 166 FT standarden for høj hastighed og ekstreme for temperatur samt US Federal OSHA 1910.133 (b) (1) (i) Standarderne. 100 procent UVA / UVB-beskyttelse med forvrængningsfri klarhed. T-Shell ™ linsebelægning modstår ridser i ekstreme miljøer

Det justerbar Take Flight næsestykket har plads til ethvert ansigt / næsebro. Fuldt justerbare teleskopiske stænger passer til en bred vifte af hovedstørrelser, giver en lav profil og er kompatibel med Night Vision Goggle (NVG). Er kompatibel med Wiley X’s Prescription Lens Carrier (PTX), der sælges separat.

GLASFARVE Smoke Grey, Klar
STELFARVE Mat Sort
STELSTØRRELSE Medium-Large
STELMÅL 62 / 17 / 120
TRANSMISSION SG: 15% / CL: 89%

magnifiercross