Levering

Forsendelse og returnering

Levering:

Skanacid A/S sørger for levering med valgte fragtpartner (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at vores partner overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser, som Skanacid ikke er herer over, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Vore partneres kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed, er minimum 99% for pakkepost. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret ikke leverede varer, fremsender vi naturligvis en ny vare uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer, er ikke omfattet af målsætningen om dag-til-dag levering. 

Levering af din pakke:

 Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning i vores fysiske butik. 

Levering af ammunition og våben:

Ammunition,rifler og pistoler, sendes ikke med almindelig fragtmand. De skal enten afhentes i butikken eller de kan sendes i en godkendt våbentransport. Forsendelse af våben koster 500 kr. i Danmark, til brofaste øer. 

Fortrydelsesret:

 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail mail@skanacid.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.  
    
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: våben og ammuniton der kræver tilladelse. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.:500 kr.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Match and Game
Lunikvej 30A
2670 Greve

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

magnifiercross