Om os

Match and Game er en del af Skanacid A/S
Kundeservice er vores hjertesag
Hvad enten du er en jæger eller sportskytte, hvor du skyder som hobby, semipro eller professionel, der leder efter det rette gear til at forbedre dig – så er vi her for at hjælpe dig, med at finde de bedste produkter, der passer til dine behov.

Vi mener det! Dedikerede entusiaster og venter ved telefonen, via e-mail med hurtige svar eller ved personligt fremmøde i vores showroom. Fra de gode råd, fremvisning af varen og når du afgiver din bestilling, er Match and Game med dig hele vejen.

Vi leverer fra vores egne lokaler
Hvordan kan vi tilbyde de bedste produkter til den laveste pris? I modsætning til mange andre online detailhandlere har vi et målrettet lager og hurtigt levering fra vore producenter. Dette betyder, at vi kan sende de nyeste produkter fra topproducenter lige fra vores lager eller producent til din dør, utroligt hurtigt!

Når vi er ved at løbe tør for vore populære vare, bestiller vi blot mere og opbevarer det sikkert i vores eget lager klar til afhentning eller forsendelse fra vore adresse i Greve.

Noget for enhver pengepung
Vi er din online »enstopsbutik« – fokuseret omkring vore våbenmærker, samt alt væsentligt tilbehør og sikkerhedsudstyr – vi dækker hvert behov hvad enten det stort eller små, sport eller jagt.

Vi har altid helt nye produkter, der har den nyeste teknologi, tjek vores forside hvor nye og populære varer vises.

Vi er de største i Danmark på vore Brands
Siden 1947 er Skanacid vokset fra en ydmyg start som et enmandsfirma til en kendt og veletableret leverandør til Forsvaret og Politiet. Vores sidste skud på stammen er vores webshop målrettet det civile marked. Hvordan gjorde vi det? Helt enkelt – fantastiske produkter, de laveste priser og en af de bedste nor det kommer til kundeservice.

Vi praktiserer, hvad vi prædiker
Vi elsker Jagt- og Sportskydning! Det er derfor, vi gør, hvad vi gør.

Besøg også vores showroom i Greve, tag med os i Hunters Game for at prøve vores mærker eller lad os reparere eller pimpe dit våben i samarbejde med vores værksted.

Vi glæder os til at se dig!

magnifiercross