blank
  • blank
  • blank
  • blank

Woody´s Reactive Target 3 Pack. Size 4×17″

Woody’s Reaktivt skydeskive er pakket med 3 stk. Gad vide, om du rammer et af de 4 mål 10 x 43 cm.(W30). Skyd spidsen af den sorte trekant for at slå den gule cirkel ud, og du vil vide det. Woody’s reaktive mål giver øjeblikkelig, let synlig feedback. Den perfekt skydeskive til at skyde alene eller sammen med dine venner. Woody’s™ Targets er nemme at bruge; bare sæt i gang og engager dig.

Høj synlighed på det gule træfpunkter der giver det perfekte sigtepunkt. Woody’s™ Targets er nemme at bruge; bare sæt den fast og skyd !

110,00 kr.

8 på lager

Varenummer (SKU): 633 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

Woody’s™- Skydeskiver er unikke og sjove at skyde mål til. Fremstillet af robust 1/8” genbrugstræ med integreret spids til at sætte i jorden. Woody’s™ Targets er mere alsidige end andre skiver og vil vare længere end papirskiver. Skiven er et konstrueret produkt lavet af eksploderede træfibre, der er blevet stærkt komprimeret. Fordi der ikke er noget bark i skiven, går hagler lige igennem, den slår et perfekte huller ved kun at fjerne det materiale, som kuglen kommer i kontakt med. Tryk blot skiven ned i blødt jord og du er klar, for hårdere terræn skal du lave et hurtigt hul, for at sætte skiven i jorden. Woody’s™ Targets fungerer til luftgevær. Woody’s originaler skydeskiver vil modstå vind, regn og sne i et vist omfang.

Brug din tid på at skyde, ikke på at sætte mål.

GIV AGT : Husk at være opmærksom på, hvad der står bagved skydeskiven, når du skyder.

magnifiercross