• blank
  • blank

Woody´s Praire Dog ground 1 Pack. Size 16×12″

Woody’s FOLD-N-SHOOT skydeskive købes løse ( 1 stk.). Dette mål 2 i Én “Fold-N-Shoot” 40 x 30 cm.(F20). To fuldfarvede Præriehunde i naturlig størrelse dukker op for at tjekke området. Fang dem før de forsvinder.

Woody’s™ Fold-N-Shoot™ er praktiske. Klar til at skyde på få sekunder. Den perfekt skydeskive til at skyde alene eller sammen med dine venner. Woody’s™ Targets er nemme at bruge; bare sæt i gang og engager dig.

Høj synlighed på det gule træfpunkter der giver det perfekte sigtepunkt. Woody’s™ Targets er nemme at bruge; bare sæt den fast og skyd !

41,25 kr.

24 på lager

Varenummer (SKU): 636 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

Woody’s™- Skydeskiver er unikke og sjove at skyde mål til. Woody’s™ Fold-N-Shoot™ (FNS™) skydeskiver giver praktisk skydesjov. Disse mål foldes sammen for at skabe deres egen stabile base. Designet til at stå på jorden, de kan også tapes eller hæftes til et målstativ. Deres papkonstruktion giver mere stabilitet end papirmål under udendørs forhold. Før brug gør den flade profil nem transport til skydestedet. Gå fra at være flad til at kunne skyde på få sekunder. Woody’s™ Targets fungerer til luftgevær.

Brug din tid på at skyde, ikke på at sætte mål.

GIV AGT : Husk at være opmærksom på, hvad der står bagved skydeskiven, når du skyder.

magnifiercross