blank
  • blank
  • blank
  • blank

VALOR Polarized- Mat Sort Stel inkl. Smoke Grey linser – Wiley X

Det lette look som WX Valor har resulterer i en cool briller med robust holdbarhed

En perfekt krydsning mellem high tech, high performance stealth og flot udseende.
Den nye Polarized Black VALOR er bygget ved hjælp af et let, halv-ramme design, der kan bæres hele dagen lang i komfort.

Et indstilleligt, blød næsestykket og tempel tips sikre en sikker og behagelig pasform til alle bærere, selv under kraftig aktivitet og varme/ svedige betingelser.
De Smoke Grey polariserede linser giver maksimal blændings reduktion, og er fremragende i lyse og genskins betingelser.

Denne pakke indeholder, et stel og 1 Linse sæt (Smoke Gray) og en opbevaringsetui.

1.150,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 525 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Den Klare Linse

Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Den Smoke Grey Linse

Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding. Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold. Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Linserne overholder ANSI Z87.1-2010 Standarden for høj hastighed og anslag energi og EN 166 FT standarden for høj hastighed og ekstreme for temperatur samt US Federal OSHA 1910.133 (b) (1) (i) Standarderne. 100 procent UVA / UVB-beskyttelse med forvrængningsfri klarhed. T-Shell ™ linsebelægning modstår ridser i ekstreme miljøer

Det justerbar Take Flight næsestykket har plads til ethvert ansigt / næsebro. Fuldt justerbare teleskopiske stænger passer til en bred vifte af hovedstørrelser, giver en lav profil og er kompatibel med Night Vision Goggle (NVG). Er kompatibel med Wiley X’s Prescription Lens Carrier (PTX), der sælges separat.

GLASFARVE Smoke Grey, Klar& Light Rust
STELFARVE Mat Sort
STELSTØRRELSE Small-Large
STELMÅL 70 / 18 / 120
TRANSMISSION SG: 15% / CL: 90% / LR: 60%

magnifiercross