blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank

PCP Yonghen Kompressor 300 bar, 37 Liter/ pr. minut

PCP Kompressor ZYS005ST, 300 bar kompressor til PCP luftgevær og dykkertanke

3.498,75 kr.

2 på lager

Varenummer (SKU): 597 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Digital Controlled PCP Kompressor ZYS005ST er den nyeste 300 bar kompressor til PCP luftgevær og dykkertanke. Den er udstyret med et digitalt display, kompressoren kan automatisk slukke for ethvert tryk mellem 0 – 300 BAR.

Denne kompressor inkluderer en overbelastningsbeskyttelse, det faktiske tryk vil være cirka 1 MPA (10 BAR) mindre end det, der vises på skærmen. Det betyder, at hvis du indstiller 20 MPa, vil det faktiske tryk i cylinderen være 19 MPa.

VIGTIGT : Men for en sikkerheds skyld, skal man stadig holde øje med sin Kompressor / sin PCP, når man påfylder sin PCP.

Varemodel: ZYS005ST.

Strømforsyning: 110V 60Hz / 220V 50Hz

RMS effekt: 1800 watt

Arbejdstryk: 4500 PSI / 300 BAR

Kølemåde: Vandkølet

Smøreolie: 5W40 syntetisk olie (kompressor olie til stempelkompressorer – ikke incl.)

Nettovægt: 15 KGS

Bruttovægt: 18 KGS

Dimensioner: 7,7″ B, 10,3″L, 5,7″ H

Maks. Temperatur: 80 ℃

Maks. Kapacitet: 6,8 L / 74 Cu Ft

Luft 37 L/ Min (6,8 L flaske 55 Min. fra 0 til 300 BAR

Color: Orange

Including air filter ZYA23AFS

Certificat CE

PCP Kompressorer fungerer på følgende måde

Kompressorer til PCP luftgevær og luftpistoler er den nemmeste og mest konsekvente måde at fylde dine luftpistoler/luftgevær på.

Udvalget af PCP luftkompressorer er blevet håndplukket af vores købere for at tilbyde det bedste sæt til pengene. Alle PCP-kompressorer er tilgængelige for hurtig levering. Vælg mellem vores kompressorer, pumper eller dykkertanke for den bedste måde at fylde dine PCP luftgevære og luftpistoler på. Alle varer kan købes online og afhentes i vores butik i Greve samt hos vores forhandlere.

PCP-pumper og tilbehør til PCP

PCP-luftgevær/ luftpistoler kræver en smule mere tilbehør end normale luftvåben med spændefjeder, da de har en luftcylinder som skal påfyldes med PCP luftkompressor eller dykkertank. At skyde med PCP er ikke bare at købe et PCP luftgevær samt nogle hagl, det kræver også overvejelser om hvordan man vil påfylde cylinderen med luft, og om hvilken påfyldningsstuds luftcylinderen kræver. Derudover kan det være dejligt at have et ekstra magasin, så man hurtigt kan “Loade” med et nyt magasin eller en ekstra luftcylinder til at påsætte, hvis det findes til din PCP. Dertil findes der tilbehør i form af O-ringe, Air-Stripper, quick-coupler og slanger til PCP-pumper.

CP-luftgevær/Pistol er en del anderledes ind de gængse knæk- luftgeværer og kræver lidt viden og forståelse for systemet, inden du begiver dig i gang med at skyde

Opfyldning af PCP-luftcylinder

Et PCP-luftvåben kræver at blive opfyldt med luft via en PCP-Pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske med påfyldningsadapter. Dog er det meget forskellige, hvor ofte de forskellige modeller skal opfyldes, grundet til at der kan være stor forskel på luftcylinderens størrelse, udgangshastigheden og luftforbrug pr. skud.

Første og meget afgørende step er at få fyldt luftcylinderen, dette gøres enten via en PCP-fod/håndpumpe, en dykkerflaske med påfyldningsadapter eller en PCP-kompressor. (se vejledning længere nede)

Efter påfyldning kan der nu alt efter model og lufttryk skydes op til 350 skud pr. tank, inden det igen er nødvendigt at fylde luftcylinderen.

Kral PCP systemet er super kraftfuldt, drift sikkert, præcist og så er der absolut intet rekyl.

PCP-luftgevær/Pistol er en del anderledes ind de gængse knæk- luftgeværer og kræver lidt viden og forståelse for systemet, inden du begiver dig i gang med at skyde

Opfyldning af luftcylinder – PCP-luftgevær/pistol

Som beskrevet tidligere har et PCP-luftgevær en luftcylinder monteret på selve geværet/pistolen, hvorpå den alt efter cylinderstørrelse og det lufttryk der skydes med, skal fyldes inden den er helt tom (VIGTIGT).

Opfyldning kan gøres på flere måder blandt andet med en PCP-fod/håndpumpe, dykkerflaske med påfyldningsadapter eller via en PCP-kompressor.

PCP-fod/håndpumpe er klart den mest økonomiske måde at fylde luftcylinderen på, og dette gøres ved at tilslutte pumpen via en lille quick-fill studs på luftcylinderen. PCP-pumperne virker ved at studsen sættes i luftcylinder, mens der lukkes for en lille ventil på pumpen. Herefter pumpes der op til det ønskede lufttryk og det, overskydende luft i slangen lukkes ud ved at løsne ventilen på pumpen, inden fyldestudsen afmonteres af luftcylinderen.

Det er også muligt at anvende en godkendte dykkerflaske til opfyldning af PCP-luftgevær, men HUSK dette kræver en godkendt samt serviceret dykkerflaske og påfyldningsadapter. Adapteren sættes på gevindet i dykkerflasken og slangen med fyldestudsen sættes i luftcylinderen for derefter at blive fyldt op.

Det er også muligt at fylde luftcylinderen med en PCP-kompressor eller en booster til en almindelig PCP kompressor. Den sidste måde er klart den nemmeste og mest tidsbesparende.

Med kompressoren tilsluttes først til strøm, samt til PCP luftcylinderen via slangen med påfyldningstuds. Herefter opfylder kompressoren luftcylinderen til det ønskede antal bar, hvorefter trykket lukkes ud via en udluftningsventil, INDEN at forbindelseskablet afmonteres.

Det er meget vigtigt at din luftcylinder aldrig tømmes helt, da dette vil skade ventilen og gøre det svært at fylde den igen.

Vores bedste og klareste anbefaling vil derfor være at fylde beholderen når trykket er på MIN./omkring 100 bar.

magnifiercross