blankblank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank

PCP Yonghen Kompressor 12V/ 220V 300 bar, Liter/ pr. minut

PCP Kompressor ZYH12QB, 300 bar kompressor til PCP luftgevær og dykkertanke 12v/220V

4.468,75 kr.

2 på lager

Varenummer (SKU): 599 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

PCP 12V Automatisk 300 BAR ZYH12QB kompressor til PCP luftgevær og dykkertanke. Den er udstyret med et digitalt display, kompressoren tryk 0 – 300 BAR. Denne nye struktur er anderledes ind de fleste normale 12v kompressorer, hvilket gør den til en rigtig professionel kompressor. Stabilt arbejde, nem vedligeholdelse.

PortAir seriens kompressor er den nyeste bærbare elektriske luftpumpe til PCP og luftgevær/ pistoler, som kan fylde maksimalt tryk er 300 bar eller 4500 psi.

Det er udstyret med autostop-system, kan automatisk slukke for ethvert tryk mellem 0 og 300 bar.

Og indre luftfilter kan fjerne fugt og snavs meget godt, sørg for at luften er ren nok.

Indre konverter gør, at den kan fungere direkte, når den tilsluttes 220v eller 110v spænding, som noget NYT også 12v bilbatteri kan fungere perfekt.

Funktioner:

 1. 4500 PSI-310 BAR Max Fyldningstryk
 2. Fyld dit luftgevær direkte på få minutter.
 3. Kompakt, bærbar, nem at betjene.
 4. Inkluderer mikrobore påfyldningsslange med lille fugtfilter.
 5. 12V DC drevet til udendørs arbejde
 6. Luftkølet system
 7. Temperaturmåleren viser i velkendte grader Fahrenheit.
 8. Fyld enhver luftgevær eller lille tank op til 600cc.

VIGTIGT : Men for en sikkerheds skyld, skal man stadig holde øje med sin Kompressor / sin PCP, når man påfylder sin PCP.

Varemodel: ZYH12QB

Strømforsyning: 12V / 110V 60Hz / 220V 50Hz

RMS effekt: 350 WAT

Arbejdstryk: 4500 PSI / 300 BAR

Kølemåde: Luftkølet (Fan Cooling only)

Smøreolie: Ingen brug af olie

Nettovægt: 5 KGS

Bruttovægt: 7 KGS

Dimensioner: ” B, “L, ” H

Maks. Temperatur: 80℃

Maks. Kapacitet: 6,8 L / 74 Cu Ft

Luft (Air flow) 10 L/ min.

Color: sort/ Orange

Certificat CE

PCP Kompressorer fungerer på følgende måde

Kompressorer til PCP luftgevær og luftpistoler er den nemmeste og mest konsekvente måde at fylde dine luftpistoler/luftgevær på.

Udvalget af PCP luftkompressorer er blevet håndplukket af vores købere for at tilbyde det bedste sæt til pengene. Alle PCP-kompressorer er tilgængelige for hurtig levering. Vælg mellem vores kompressorer, pumper eller dykkertanke for den bedste måde at fylde dine PCP luftgevære og luftpistoler på. Alle varer kan købes online og afhentes i vores butik i Greve samt hos vores forhandlere.

PCP-pumper og tilbehør til PCP

PCP-luftgevær/ luftpistoler kræver en smule mere tilbehør end normale luftvåben med spændefjeder, da de har en luftcylinder som skal påfyldes med PCP luftkompressor eller dykkertank. At skyde med PCP er ikke bare at købe et PCP luftgevær samt nogle hagl, det kræver også overvejelser om hvordan man vil påfylde cylinderen med luft, og om hvilken påfyldningsstuds luftcylinderen kræver. Derudover kan det være dejligt at have et ekstra magasin, så man hurtigt kan “Loade” med et nyt magasin eller en ekstra luftcylinder til at påsætte, hvis det findes til din PCP. Dertil findes der tilbehør i form af O-ringe, Air-Stripper, quick-coupler og slanger til PCP-pumper.

Opfyldning af PCP-luftcylinder

Et PCP-luftvåben kræver at blive opfyldt med luft via en PCP-Pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske med påfyldningsadapter. Dog er det meget forskellige, hvor ofte de forskellige modeller skal opfyldes, grundet til at der kan være stor forskel på luftcylinderens størrelse, udgangshastigheden og luftforbrug pr. skud.

Første og meget afgørende step er at få fyldt luftcylinderen, dette gøres enten via en PCP-fod/håndpumpe, en dykkerflaske med påfyldningsadapter eller en PCP-kompressor. (se vejledning længere nede)

Efter påfyldning kan der nu alt efter model og lufttryk skydes op til 350 skud pr. tank, inden det igen er nødvendigt at fylde luftcylinderen.

Kral PCP systemet er super kraftfuldt, drift sikkert, præcist og så er der absolut intet rekyl.

PCP-luftgevær/Pistol er en del anderledes ind de gængse knæk- luftgeværer og kræver lidt viden og forståelse for systemet, inden du begiver dig i gang med at skyde

Opfyldning af luftcylinder – PCP-luftgevær/pistol

Som beskrevet tidligere har et PCP-luftgevær en luftcylinder monteret på selve geværet/pistolen, hvorpå den alt efter cylinderstørrelse og det lufttryk der skydes med, skal fyldes inden den er helt tom (VIGTIGT).

Opfyldning kan gøres på flere måder blandt andet med en PCP-fod/håndpumpe, dykkerflaske med påfyldningsadapter eller via en PCP-kompressor.

PCP-fod/håndpumpe er klart den mest økonomiske måde at fylde luftcylinderen på, og dette gøres ved at tilslutte pumpen via en lille quick-fill studs på luftcylinderen. PCP-pumperne virker ved at studsen sættes i luftcylinder, mens der lukkes for en lille ventil på pumpen. Herefter pumpes der op til det ønskede lufttryk og det, overskydende luft i slangen lukkes ud ved at løsne ventilen på pumpen, inden fyldestudsen afmonteres af luftcylinderen.

Det er også muligt at anvende en godkendte dykkerflaske til opfyldning af PCP-luftgevær, men HUSK dette kræver en godkendt samt serviceret dykkerflaske og påfyldningsadapter. Adapteren sættes på gevindet i dykkerflasken og slangen med fyldestudsen sættes i luftcylinderen for derefter at blive fyldt op.

Det er også muligt at fylde luftcylinderen med en PCP-kompressor eller en booster til en almindelig PCP kompressor. Den sidste måde er klart den nemmeste og mest tidsbesparende.

Med kompressoren tilsluttes først til strøm, samt til PCP luftcylinderen via slangen med påfyldningstuds. Herefter opfylder kompressoren luftcylinderen til det ønskede antal bar, hvorefter trykket lukkes ud via en udluftningsventil, INDEN at forbindelseskablet afmonteres.

Det er meget vigtigt at din luftcylinder aldrig tømmes helt, da dette vil skade ventilen og gøre det svært at fylde den igen.

Vores bedste og klareste anbefaling vil derfor være at fylde beholderen når trykket er på MIN./omkring 100 bar.

magnifiercross