blankblankblankblank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank

OMEGA – Mat Sort Stel inkl. Smoke Grey linser – Wiley X

OMEGA ACTIVE .. Her vil du få et par solbriller, som giver dig et super udsyn kombineret med et smart look.
Er du til fart over feltet og sved på panden, er en solbrille fra ACTIVE serien et perfekt valg, da flere af modellerne både har anti-slip stænger og næsepuder, som er med til at sikre den gode pasform og sørge for, at solbrillen bliver siddende, hvor den skal.
En super cool solbrilleserie, som sikrer dig et tjekket look, hvad end du løber, vandrer, er på roadtrip eller sidder på en café; lige meget hvad vil ACTIVE solbrillen altid beskytte dine øjne optimalt og tilbyde de bedste optiske egenskaber.

Denne pakke indeholder, et stel med mulighed for enten at benytter stænger eller det medfølgende elastisk bånd, 1 Linser (Smoke Grey) og en opbevaringspose i stof.

820,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 522 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Den Klare Linse

Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Den Smoke Grey Linse

Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding. Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold. Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Linserne overholder ANSI Z87.1-2010 Standarden for høj hastighed og anslag energi og EN 166 FT standarden for høj hastighed og ekstreme for temperatur samt US Federal OSHA 1910.133 (b) (1) (i) Standarderne. 100 procent UVA / UVB-beskyttelse med forvrængningsfri klarhed. T-Shell ™ linsebelægning modstår ridser i ekstreme miljøer

Det justerbar Take Flight næsestykket har plads til ethvert ansigt / næsebro. Fuldt justerbare teleskopiske stænger passer til en bred vifte af hovedstørrelser, giver en lav profil og er kompatibel med Night Vision Goggle (NVG). Er kompatibel med Wiley X’s Prescription Lens Carrier (PTX), der sælges separat.

GLASFARVE Smoke Grey
STELFARVE Mat Sort
STELSTØRRELSE Medium – 2X-large
STELMÅL 44 / 25 / 120
TRANSMISSION SG: 15% / CL: 90% / LR: 60%

magnifiercross