blankblank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank

MH 4-legs shooting stick Fenris1 Prym Camo

Camo Skydestok 4-benet fra MH er letvægts-skydestok i 100 % aluminium. De 4 ben giver stokken en fremragende stabilitet og den kan bruges i alle slags terræner. Den har justerbare håndtag og fodstrop. Herudover har den ben, der kan opdeles og klikes på.

Smart og let håndterlig skydestok med justerbar benlængde fra 156 til 180 cm

1.218,75 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 672 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mjølner Hunting er et skandinavisk mærke af høj kvalitet

Mjølner Huntings 4-benede skydestok er blandt de mest populære modeller

Skydestokken er fremstillet af aluminium med silikone greb og silikone støtte flader smat strop. PCP/ riflen hviler sikkert på støttefladerne og stropperne holder våbnet på plads. Udformningen med de fire ben sikrer en meget stabil platform. Den matte overflade reducerer refleksioner. Skydestokkens 2 gummifødder står sikkert på skiftende underlag og benene kan justeres i højden for optimal tilpasning til underlaget. Den justerbare fodline øger kontrollen med skydestokken i stående skydestilling. Det er en rigtig god og lydsvag skydestok.

Derfor får du virkelig en god stabilitet og fuld kontrol over dit våben

Det kræver andet end et godt sigte- end en PCP eller riffel at blive en god skytte. En 4-benet skydestok er en stor hjælp for at holde stabiliteten, da det er med til at sikre at du kan skyde et præcist skud. Blandt andet i terræn der er bakket, mudret og andet besværligt terræn

Husk altid at have hagl-kuglefang ved skud

magnifiercross