JSB – PREDATOR METALMAG 4.5/ 177

JSB- predator metalmag (gul top) 0,520g 8,02gr. Dia.4,50 200 stk pr æske/ 100 æsker pr. kasse

147,00 kr.

100 på lager

Varenummer (SKU): 564 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

JSB Predator Metalgmag hagl i 4,5 millimeter kaliber er endnu en udgave af JSB anerkendte Predator hagl, som er særlig regnet til brug på jagt grundet dens høje anslagsenergi. Alle hagl i Predator serien er udviklet i samarbejde med JSB amerikanske partner og serien store ekspansionsevne har blandt andet gjort at den tidligere har vindet prisen for bedste jagt hagl.

Haglet er lavet som et klassisk Hollow Point hagl, men hvor der normalt er et hulrum har man placeret et stykke metal, som får haglet til at gå længere ind i byttet inden den ekspandere. Underdelen er lavet i hårdt bly, som når det rammer byttet folder sig ud, og gør ekstra stor skade på byttet. Haglet leveres i en metaldåse med skruelåg og indeholder 200 stk. med en vægt på 0,55 gram pr. hagl. Bemærk at 4,5 mm. hagl ikke må anvendes til jagt i Danmark, og at haglet ikke kan anvendelse i PCP-magasiner.

EGENSKABER

Diameter 4,5 mm

Kuglevægt  0,550g/ 8,5gr.

Kaliber  4,5mm/ 177

Antal pr. æske 200 stk.

Type Metal Pinoint/Hollow point 

JSB

DEN VIGTIGSTE FAKTOR for god præcision i luftvåben er ammunition. Det er lige meget hvor godt eller dyrt et våben du har, hvis du skyder med de forkerte hagl, vil præcisionen altid lide. Det er mindst lige så vigtigt for simplere luftvåben. Hvis du finder den rigtige hagl, størrelse og vægt på din ammunition, vil rammebilledet stige radikalt.

JSB løser 9 ud af 10 sager med præcisionsproblemer med luftvåben, blot ved at skifte ammunition – i de fleste tilfælde til et hagl fra JSB.

JSB er en af ​​verdens førende producenter af hagl våben. De fleste, der konkurrerer i en af ​​langdistancedisciplinerne, bruger i dag en model fra den tjekkiske producent. Under Field Target World Championship i Italien i 2011 brugte mere end 90% af konkurrenterne ammunition fra JSB !

Hemmeligheden ligger i kvaliteten af ​​både materialet og fremstillingsprocessen. Høj viden og et unikt design med flere forskellige vægte og størrelser gør, at du præcis kan matche præcisionen. JSB angiver nøjagtige mål af sine diaboler (gælder for “hoved”). For eksempel. er 4,49 mm, 4,51 mm og 4,52 mm alle diaboler til våben i kaliber 4,5 mm (.177). Alle hagl er forskellige størrelser, men de fleste luftgevær synes at foretrække en diabole lidt større end den angivne kaliber. 4,52 mm er de mest populære størrelser.

magnifiercross