JSB – MATCH DIABLO LEAD FREE 4.5MM/ 177

Blyfri ammunition 0,350g 5,40gr. Dia.4,50 200 stk pr æske/ 50 æsker pr. kasse

124,00 kr.

50 på lager

Varenummer (SKU): 562 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

JSB Match Diabolo Lead Free er som navnet også antyder et blyfrit hagl til luftgevær og luftpistoler. Blyfri ammunition til luftvåben er som ikke noget nyt, men problemet har været at præcisionen langt fra har kunne matche de traditionelle blyhagl. Dette har JSB nu fundet en løsning på og deres Match Diabolo Lead Free er på samme kvalitets og præcisions niveau som de andre hagl i Match-serien.

EGENSKABER

  • Diaboler lavet af en metallegering fri for bly, via en omhyggelig fremstillingsproces for den bedste præcision.
  • Tynd smørende film giver jævnere præcision.
  • En lidt lavere vægt giver en højere udgangshastighed. Et våben med 10 Joules slagenergi har en udgangshastighed på omkring 210 m/s (4,5 mm nøjagtigt blyfri) eller omkring 230 m/s (4,5 mm match blyfri)
  • Al ammunition fra JSB gennemgår en visuel kvalitetskontrol

Diameter 4,5 mm

Kuglevægt 0,350g/ 5.5gr.

Kaliber 4,5mm/ 177

Antal pr. æske 200 stk.

Type Fladhagl

JSB

DEN VIGTIGSTE FAKTOR for god præcision i luftvåben er ammunition. Det er lige meget hvor godt eller dyrt et våben du har, hvis du skyder med de forkerte hagl, vil præcisionen altid lide. Det er mindst lige så vigtigt for simplere luftvåben. Hvis du finder den rigtige hagl, størrelse og vægt på din ammunition, vil rammebilledet stige radikalt.

JSB løser 9 ud af 10 sager med præcisionsproblemer med luftvåben, blot ved at skifte ammunition – i de fleste tilfælde til et hagl fra JSB.

JSB er en af ​​verdens førende producenter af hagl våben. De fleste, der konkurrerer i en af ​​langdistancedisciplinerne, bruger i dag en model fra den tjekkiske producent. Under Field Target World Championship i Italien i 2011 brugte mere end 90% af konkurrenterne ammunition fra JSB !

Hemmeligheden ligger i kvaliteten af ​​både materialet og fremstillingsprocessen. Høj viden og et unikt design med flere forskellige vægte og størrelser gør, at du præcis kan matche præcisionen. JSB angiver nøjagtige mål af sine diaboler (gælder for “hoved”). For eksempel. er 4,49 mm, 4,51 mm og 4,52 mm alle diaboler til våben i kaliber 4,5 mm (.177). Alle hagl er forskellige størrelser, men de fleste luftgevær synes at foretrække en diabole lidt større end den angivne kaliber. 4,52 mm er de mest populære størrelser.

magnifiercross