JSB – EXACT HEAVY 4.5mm/ 177

JSB Exact heavy – 0,670g 10,34gr. Dia.4,52 500 stk pr æske/ 45 æsker pr. kasse

127,00 kr.

39 på lager

Varenummer (SKU): 569 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

JSB Exact Heavy – Tung & Stabil

Exact Heavy er en ekstra tung diabol, der er mindre følsom over for vejr og vind over for kraftige luftvåben.

Exact-serien er JSBs mest populære serie og en diabolo hagl, der generelt fremhæves som nr. 1 af en hel verden af ​​entusiaster og konkurrenceskytter. Med sin unikke runde næseform og perfekt fordelte tyngdepunkt er Exact ideel til luftgeværskydning langt over 10m. Exact er den mest populære ammunition i Field Target-grenen (op til 50m) og har i test vist sig at være i stand til at samle skud på ekstreme afstande (op til 200m).

EGENSKABER

  • Tung, stabil og præcis. Exact Heavy er en ekstra tung diabol til kraftige luftvåben
  • Med en høj udgangshastighed giver en tung diabol højere slagenergi og ofte bedre præcision
  • Hvis våbnet er sat til 16 Joule (sædvanlig kraftgrænse i svenske og internationale konkurrencer) går diabolen ved 215m/s.
  • Exact Heavy er mindre følsom over for vejr og vind

Diameter 4,52 mm

Kuglevægt 0,670g/ 10,34gr.

Kaliber 4,5mm/ 177

Antal pr. æske 500 stk.

Type Diabol

JSB

DEN VIGTIGSTE FAKTOR for god præcision i luftvåben er ammunition. Det er lige meget hvor godt eller dyrt et våben du har, hvis du skyder med de forkerte hagl, vil præcisionen altid lide. Det er mindst lige så vigtigt for simplere luftvåben. Hvis du finder den rigtige hagl, størrelse og vægt på din ammunition, vil rammebilledet stige radikalt.

JSB løser 9 ud af 10 sager med præcisionsproblemer med luftvåben, blot ved at skifte ammunition – i de fleste tilfælde til et hagl fra JSB.

JSB er en af ​​verdens førende producenter af hagl våben. De fleste, der konkurrerer i en af ​​langdistancedisciplinerne, bruger i dag en model fra den tjekkiske producent. Under Field Target World Championship i Italien i 2011 brugte mere end 90% af konkurrenterne ammunition fra JSB !

Hemmeligheden ligger i kvaliteten af ​​både materialet og fremstillingsprocessen. Høj viden og et unikt design med flere forskellige vægte og størrelser gør, at du præcis kan matche præcisionen. JSB angiver nøjagtige mål af sine diaboler (gælder for “hoved”). For eksempel. er 4,49 mm, 4,51 mm og 4,52 mm alle diaboler til våben i kaliber 4,5 mm (.177). Alle hagl er forskellige størrelser, men de fleste luftgevær synes at foretrække en diabole lidt større end den angivne kaliber. 4,52 mm er de mest populære størrelser.

magnifiercross