JSB – DIABOLO HADES 4.5mm/ 177

JSB – Diabolo Hades – 0,670g Dia.4,50 500 stk pr æske/ 45 æsker pr. kasse

127,00 kr.

42 på lager

Varenummer (SKU): 573 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

JSB Hades Hollowpoint

JSB Hades Hollowpoint hagl i 4,5 mm. til brug i både luftgevær og luftpistoler. Hades er et helt nyt JSB hagl, som har sammen vægt, form og er lavet i samme unikke kvalitet som deres anerkendte Exact Jumbo, men blot med nye egenskaber. Hades haglet er nemlig lavet som Hollowpoint hagl med et lille kryds i spidsen, som får haglet til ekspandere og øger anslagsenergien når haglet rammer byttet. Denne kombination af en høj vægt på 0,67 gram pr. hagl, bly-materiale og unikke hollowpoint-form gør JSB Hades perfekt til regulering med kraftige luftgevær.

EGENSKABER

  • Jagt diabol med høj præcision
  • En JSB Exact Jumbo med hulspids

Diameter 4,5 mm

Kuglevægt 0,670g/ 10,34gr.

Kaliber 4,5mm/ 177

Antal pr. æske 500 stk.

Type Hollowpoint 

JSB

DEN VIGTIGSTE FAKTOR for god præcision i luftvåben er ammunition. Det er lige meget hvor godt eller dyrt et våben du har, hvis du skyder med de forkerte hagl, vil præcisionen altid lide. Det er mindst lige så vigtigt for simplere luftvåben. Hvis du finder den rigtige hagl, størrelse og vægt på din ammunition, vil rammebilledet stige radikalt.

JSB løser 9 ud af 10 sager med præcisionsproblemer med luftvåben, blot ved at skifte ammunition – i de fleste tilfælde til et hagl fra JSB.

JSB er en af ​​verdens førende producenter af hagl våben. De fleste, der konkurrerer i en af ​​langdistancedisciplinerne, bruger i dag en model fra den tjekkiske producent. Under Field Target World Championship i Italien i 2011 brugte mere end 90% af konkurrenterne ammunition fra JSB !

Hemmeligheden ligger i kvaliteten af ​​både materialet og fremstillingsprocessen. Høj viden og et unikt design med flere forskellige vægte og størrelser gør, at du præcis kan matche præcisionen. JSB angiver nøjagtige mål af sine diaboler (gælder for “hoved”). For eksempel. er 4,49 mm, 4,51 mm og 4,52 mm alle diaboler til våben i kaliber 4,5 mm (.177). Alle hagl er forskellige størrelser, men de fleste luftgevær synes at foretrække en diabole lidt større end den angivne kaliber. 4,52 mm er de mest populære størrelser.

magnifiercross