JSB – DIABLO PREDATOR POLYMAG 4.5MM/ 177

Premium hagl, 0,520g 8,02gr. Dia.4,50 200 stk pr æske/  100 æsker pr. kasse

147,00 kr.

47 på lager

Varenummer (SKU): 561 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

JSB Predator Polymag

JSB Predator Polymag i kaliber 4,5 mm. er speciel udviklet til brug på jagt og har derfor en ekstrem stor anslagsenergi når den rammer byttet. Predator Polymag haglet der er udviklet sammen med JSB’s amerikanske partner har grundet sin store ekspansionsevne vundet som det bedste hagl til brug på jagt. Haglet er formet som et klassik Hollow Point hagl, men ovenpå den normale hulrum er der placeret en spids i hård plastik, der får haglet til bedre at trænge ind i byttet og derefter ekspandere.

Underdelen er produceret i hårdt bly, som når det rammer målet formår at gøre så meget skade så muligt og er med til at give øget vægt i haglet. HUSK at 4,5 mm. hagl ikke må anvendes til jagt i Danmark, og at haglet ikke kan anvendelse i PCP-magasiner.

Diameter 4,5 mm

Kuglevægt 0,520g/ 8,02gr.

Kaliber 4,5mm/ 177

Antal pr. æske 200 stk.

Type Hollowpoint 

JSB

DEN VIGTIGSTE FAKTOR for god præcision i luftvåben er ammunition. Det er lige meget hvor godt eller dyrt et våben du har, hvis du skyder med de forkerte hagl, vil præcisionen altid lide. Det er mindst lige så vigtigt for simplere luftvåben. Hvis du finder den rigtige hagl, størrelse og vægt på din ammunition, vil rammebilledet stige radikalt.

JSB løser 9 ud af 10 sager med præcisionsproblemer med luftvåben, blot ved at skifte ammunition – i de fleste tilfælde til et hagl fra JSB.

JSB er en af ​​verdens førende producenter af hagl våben. De fleste, der konkurrerer i en af ​​langdistancedisciplinerne, bruger i dag en model fra den tjekkiske producent. Under Field Target World Championship i Italien i 2011 brugte mere end 90% af konkurrenterne ammunition fra JSB !

Hemmeligheden ligger i kvaliteten af ​​både materialet og fremstillingsprocessen. Høj viden og et unikt design med flere forskellige vægte og størrelser gør, at du præcis kan matche præcisionen. JSB angiver nøjagtige mål af sine diaboler (gælder for “hoved”). For eksempel. er 4,49 mm, 4,51 mm og 4,52 mm alle diaboler til våben i kaliber 4,5 mm (.177). Alle hagl er forskellige størrelser, men de fleste luftgevær synes at foretrække en diabole lidt større end den angivne kaliber. 4,52 mm er de mest populære størrelser.

magnifiercross