blankblankblank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank

HOLOSUN – HS507C X2

HS507C X2 Red Dot er den seneste model af Red Dot sigter i et robust 7075 aluminiumhus.

X2 seriens nye Lock Mode kan forhindre utilsigtede ændringer i indstillingerne, ved at “låse” funktions knapperne på sigtet

Det er drevet af et CR1632 batteri og Holosuns innovative Solar Fail-safe backup, der også giver automatisk lysstyrkejustering.

HS507C X2 inkluderer Holosuns Super LED med op til 50.000 timers batterilevetid.

Med Multi-reticle-system giver HS507C V2 mulighed for at skifte retiklen mellem en 32 MOA cirkel med 2 MOA prik, kun en 2 MOA prik eller en 32 MOA-ring, alt sammen med et tryk på en knap.

Holosuns Shake Awake Technology slukker LED’en i perioder med ubevægelighed og kan deaktiveres efter behov.

3.098,00 kr.

9 på lager

Varenummer (SKU): 400 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Holosun Reticle view

Reticle 2MOA Red dot/32 MOA Ring

Mål og dimensioner

HS507C dimensioner

Features

• Parallax free optical design
• Multi-reticle System
• Shake Awake technology med last setting recall
• 32mm×24mm open lens.
• Med solcell og høj kapacitets batteri er der dobbelt strømforsyninger
• Lock Mode
• CNC udskåret hus i 7075 aluminum

OPTICAL DATA
Light Source  LED
Reticle  2MOA Dot & 32MOA Ring
Parallax Free  Yes
Unlimited Eye Relief  Yes
Magnification  1x
Multi-Coatings  Yes
Integrated Laser  No
ELECTRONIC DATA
Battery Type CR1632
Battery Life Up to 50,000 Hours
Brightness Setting 10 Daylight & 2 NV Compatible
MECHANICAL DATA
Housing Material 7075 Aluminum
Surface Finish Hard Anodized
Housing Color Black
Adjustment per Click 1 MOA
W&E Travel Range ±50 MOA
Storage Temperature -40℃~70℃
Working Temperature -30℃~60℃
Submersion IP67
Vibration Up to 5000G
PHYSICAL DATA
Dimension (cm) 4.52 x 2.92 x 2.92 cm
Weight (G) 42.5 g

Teknologi

Siden Holosuns start i 2013 har deres hovedmål altid været at bringe avanceret teknologi til slutbrugeren. Holosun bestræber sig løbende på at forbedre og forny deres produkter ved at producere teknologi, der giver mening og fungerer! Nedenfor finder du flere oplysninger om den teknologi, der har gjort Holosun skiller sig ud fra mængden

Solar Failsafe ™

Holosun var den første til at forny evnen til at køre en elektronisk optik udelukkende på lysets kraft! Vores enheder udstyret med denne funktion giver dig selvsikkerheden om, at i tilfælde af at dit batteri er fejlet, kan du stadig have en fuldt funktionel optik, hvis du har tilstrækkeligt omgivende lys. Det er ligegyldigt, om lyset er naturligt eller kunstigt i oprindelse. Desuden virker solarmen også som en lyssensor, der gør det muligt for enheden at justere lysstyrken automatisk for at kompensere for omgivelserne.

Shake Awake ™

Et andet godt stykke teknologi skabt af Holosun er Shake Awake ™. Denne fantastiske funktion gør det muligt for en optisk at gå automatisk i dvale, når enheden ikke har registreret nogen form for bevægelse eller vibration i en bestemt tid, der kan programmeres af operatøren. Men når enheden registrerer bevægelse, vil den automatisk tænde sig og genkalde den sidste lysstyrke, der blev brugt. Denne fantastiske funktion hjælper med at fremme batterilevetiden yderligere og sikrer, at enheden er klar og klar, når du har brug for det!

Multiple Reticle System (M.R.S.)

M.R.S. giver brugeren fleksibilitet til at bruge deres optik, da de har brug for det. Enheder med denne funktion gør det muligt for brugeren at tænde eller slukke for visse dele af reticleet, der giver mulighed for at få den ideelle reticle til det aktuelle job. Hvis du har brug for et præcist skud, kan du kun køre 2MOA prikken. Du har brug for en reticle til hurtig målindsamling, bare tænd en ekstra 65MOA ring med et tryk på en knap! Den bedste del …. ingen grund til at rezero din optik, når du skifter mellem reticle muligheder!

magnifiercross