blankblankblank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank

HOLOSUN – HE509-T-RD

HE509T sigtet har et fuldt lukkede hus der forbedret miljø- og stødbeskyttelse.

Med brug af både Solar Failsafe-teknologi og et lithiumbatteri (CR1632) har HE509T sigtet, en batterilevetid på op til 50.000 timers.

Sigtet er designet med Shake Awake-teknologi, der registrerer bevægelse for at tænde og slukke retiklen. Memory tilbagekaldelse sikrer at du ikke mister dine indstillinger, når enheden slukkes.

Holosuns Multi-Reticle System (MRS) giver mulighed for kun en 2MOA-prik, kun 32MOA-ring eller en ring med prik-reticle. Alle retiklerne projiceres fra den samme LED, så det er ikke nødvendigt at nulstille, når der skiftes mellem dem.

Forbedre dine skydefærdigheder, og få en bedre oplevelse på skydebanen, ved at benytte et HE509T Red Dot sigte på din pistol.

4.063,00 kr.

2 på lager

Varenummer (SKU): 397 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Holosun Reticle view

Reticle 2MOA Red dot/32 MOA Ring

Mål og dimensioner

HE509T dimensioner

Features

• Parallax free optical design
• Multi-reticle System
• Shake Awake technology med last setting recall
• 32mm×24mm open lens.
• Med solcell og høj kapacitets batteri er der dobbelt strømforsyninger
• Industry standard footprint gør det nemmer at montere
• CNC udskåret hus i Titanium

OPTICAL DATA
Light Source  LED
Reticle  2MOA Dot & 32MOA Ring
Parallax Free  Yes
Unlimited Eye Relief  Yes
Magnification  1x
Multi-Coatings  Yes
Integrated Laser  No
ELECTRONIC DATA
Battery Type CR1632
Battery Life Up to 50,000 Hours
Brightness Setting 10 Daylight & 2 NV Compatible
MECHANICAL DATA
Housing Material Titanium
Surface Finish Titanium
Housing Color Black
Adjustment per Click 1 MOA
W&E Travel Range ±30 MOA
Storage Temperature -40℃~70℃
Working Temperature -30℃~60℃
Submersion IP67
Vibration Up to 5000G
PHYSICAL DATA
Window Size 16 x 23 mm
Dimension (cm) 4,57 x 3,05 x 4,06
Weight (g) 75,06

Teknologi

Siden Holosuns start i 2013 har vores hovedmål altid været at bringe avanceret teknologi til slutbrugeren. Vi bestræber os løbende på at forbedre og forny vores produkter ved at producere teknologi, der giver mening og fungerer! Nedenfor finder du flere oplysninger om den teknologi, der har gjort Holosun skiller sig ud fra mængden …

Solar Failsafe ™

Holosun var den første til at forny evnen til at køre en elektronisk optik udelukkende på lysets kraft! Vores enheder udstyret med denne funktion giver dig selvsikkerheden om, at i tilfælde af at dit batteri er fejlet, kan du stadig have en fuldt funktionel optik, hvis du har tilstrækkeligt omgivende lys. Det er ligegyldigt, om lyset er naturligt eller kunstigt i oprindelse. Desuden virker solarmen også som en lyssensor, der gør det muligt for enheden at justere lysstyrken automatisk for at kompensere for omgivelserne.

Shake Awake ™

Et andet godt stykke teknologi skabt af Holosun er Shake Awake ™. Denne fantastiske funktion gør det muligt for en optisk at gå automatisk i dvale, når enheden ikke har registreret nogen form for bevægelse eller vibration i en bestemt tid, der kan programmeres af operatøren. Men når enheden registrerer bevægelse, vil den automatisk tænde sig og genkalde den sidste lysstyrke, der blev brugt. Denne fantastiske funktion hjælper med at fremme batterilevetiden yderligere og sikrer, at enheden er klar og klar, når du har brug for det!

Multiple Reticle System (M.R.S.)

M.R.S. giver brugeren fleksibilitet til at bruge deres optik, da de har brug for det. Enheder med denne funktion gør det muligt for brugeren at tænde eller slukke for visse dele af reticleet, der giver mulighed for at få den ideelle reticle til det aktuelle job. Hvis du har brug for et præcist skud, kan du kun køre 2MOA prikken. Du har brug for en reticle til hurtig målindsamling, bare tænd en ekstra 65MOA ring med et tryk på en knap! Den bedste del …. ingen grund til at rezero din optik, når du skifter mellem reticle muligheder!

magnifiercross