blankblankblank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank

DDoptics Binoculars 10×56 Pirschler Gen.3 Magnesium Green

Den nye ultra lette og uforgængelige nat og jagtkikkert Pirschler 10×56 Abbe-König / Magnesium

* Grøn armering

* Fokuseringshjul i metal og separat dioptri

* Markant forbedret opløsning

* Bedste Grip-designkoncept til skridsikkerhed

* Kikkert etui, Niggeloh bærerem og beskyttelseshætter til linse og okular

Den helt nydesignede Pirschler 10×56 kikkert er for tiden den mest moderne kikkert i Pirschler serien. Ud over forbedringer af de optiske kvaliteter er disse kikkerter specielt designet til lang levetid. Derudover har de mest moderne materialer og konstruktionsteknologier fra flyproduktion gjort disse 10×56 kikkert meget lettere end deres forgænger.

5.100,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 290 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Den nye DDoptics håndkikkert, ultra-lyse og uforgængelige nat- og jagtkikkert Pirschler 10×56 Abbe-König / magnesium

er den længe ventede nye udgave af vores succesfulde Pirschler 10×56 kikkert. Ud over forbedringer i de optiske egenskaber er denne kikkert specielt designet til holdbarhed. De nyeste materialer og fremstillingsprocesser fra flykonstruktion har også gjort disse 10×56 kikkerter væsentligt lettere end den tidligere model.

Kikkertens stabilitet og robusthed

Der er ikke et gram plastik på den nye “Pirschler”-kikkert (bortset fra den beskyttende stativhætte og armering), hverken på selve kroppen eller på sliddele. Kroppen og broen er lavet af en ultrahård, men ekstremt let magnesiumlegering i flykvalitet, hvilket gør kikkerten praktisk talt ubrydelig. Yderligere fordel: magnesium sænker den samlede vægt. Dioptrien (justeringsområde +/-4) er ikke længere på fokushjulet på grund af den bedre funktionalitet, men på højre okular. Alle disse betjeningselementer – dioptri, okular, fokuseringshjul – er lavet af duralumin og er derfor en garanti for stor langtidsbrug. Dette gør det behageligt og sikkert at gribe og holde denne kompakte kikkert med én hånd, selv når du har handsker på.

Strålende kikkertoptik

Det nye CT-glas med kompleks DDlucid-belægning og Abbe-König-prismer af høj kvalitet gør observation med “Pirschler” 10×56-kikkerten til en ren fornøjelse. Brugeren tilbydes ekstrem høj lystransmission og billedlysstyrke for høj kontrast og strålende billedgengivelse med knivskarpe konturer. Spredningen er meget lav.

Specialist om aftenen

Selvom optikken allerede er imponerende om dagen, er Pirschler lavet til jagt om skumringen. Med stigende tusmørke, når andre produkter allerede er tydeligt faldende i billedlysstyrke og glans, begynder Pirschler at spille på sine styrker. Man har næsten indtryk af, at opløsningen og kontrasten bliver endnu bedre i takt med, at tusmørket stiger. Denne kikkert vil ikke svigte dig før riflens allersidste lys.

Smart Focus 50m til det uendelige

Smart Focus er fordelagtig i tusmørke eller om natten. Med denne teknik er genfokusering stort set elimineret med “Pirschler” 10×56. Efter at have fokuseret på et objekt omkring 100 m væk, justerer øjet sig automatisk inden for et afstandsområde på 50 m til uendeligt uden konstant omfokusering. Indstilling af 50m-uendelighedsfunktionen. For at indstille funktionen drejes den taktile stregmarkering på fokushjulet “op af”

Lystransmission

Det, du forventer af en kikkert til aftenjagt, er frem for alt lys. Lys og kraft, ….som Pirschler 10×56 simpelthen leverer. Hoved fokus er ikke engang på topværdien på 95 %, men snarere på området 450nm-500nm. Alt, hvad der er synligt for det menneskelige øje, foregår her om natten. Her skal et godt natglas være overbevisende så længe som muligt og dermed holde en værdi på over 90 % så længe som muligt. Og disse kikkerter gør det med glans.

 Technische Details

Gewicht 1.150 g
Vergrößerung 10 x
Objektiv Ø in mm 56
Austrittspupille Ø in mm 5,6
Sehfeld 1000m 114 m
Sehfeld 1094yd No
Blickwinkel (°) 6,5
Augenmuscheln TwistUp Metall
Prism type Abbe König
Prismen Verspiegelung Phase Coating
Linsenvergütung DDlucid
Raindefender RNP vergütet
Okular: Linsen/Gruppen 9 Linsen in 6 Gruppen -ges. Fernglas
Objektiv: Linsen/Gruppen 9 Linsen in 6 Gruppen ges. Fernglas
Case material Magnesium
Gehäusearmierung Gummi
Augenabstand Okular in mm 20
Brillenträger Okular Ja
Naheinstellung ab 2,5
Dioptrieneinstellung right
Dioptrienausgleich +/-4
Lichtstärke 31,36
Daemmerungszahl 23,66
Stickstofffüllung Ja
Wasserdicht (Tiefe/Min.) 1 m
Maße h/b/t in mm 190x155x65

Lieferumfang

Trageriemen von Niggeloh 1 Stück
Fernglastasche 1 Stück
Objektiv Schutzkappen 1 Paar
Okular Schutzkappen 1 Stück
Putztuch 1 Stück
magnifiercross