blankblankblank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank

Binoculars 8×56 Pirschler Gen3 Magnesium Green DDoptics

* Grøn Armering

* Fokuseringshjul i metal og separat dioptri

* Markant forbedret opløsning og væsentligt lysere end den tidligere model

* Bedste Grip -designkoncept til skridsikkerhed

* En af ​​de mest lysstærke kikkerter i sin klasse

* Kikkert etui, Niggeloh bærerem og beskyttelseshætter til linse og okular 

Her er den efterlængte nye udgave af vores succesfulde Pirschler 8×56 kikkert. Udover forbedringer af de optiske kvaliteter er disse kikkerter specielt designet til lang levetid. Derudover har de mest moderne materialer og konstruktionsteknologier fra flyproduktion gjort disse 8×56 kikkert meget lettere end deres forgænger.

4.998,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 287 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Den nye DDoptics håndkikkert, ultra-lyse og uforgængelige nat- og jagtkikkert Pirschler 8×56 Gen3 Abbe-König / magnesium hus

Er den længe ventede nye udgave af vores succesfulde Pirschler 8×56 kikkert. Ud over forbedringer i de optiske egenskaber er denne kikkert specielt designet til holdbarhed. De nyeste materialer og fremstillingsprocesser fra flykonstruktion har også gjort disse 8×56 kikkerter væsentligt lettere end den tidligere model.

Kikkertens stabilitet og robusthed

Der er ikke et gram plastik på den nye “Pirschler”-kikkert (bortset fra den beskyttende stativhætte og armering), hverken på selve kroppen eller på sliddele. Kroppen og broen er lavet af en ultrahård, men ekstremt let magnesiumlegering i flykvalitet, hvilket gør kikkerten praktisk talt ubrydelig. Dioptrien (justeringsområde +/-4) er ikke længere på fokushjulet på grund af den bedre funktionalitet, men på højre okular. Alle disse betjeningselementer – dioptri, okular, fokuseringshjul – er lavet af duralumin og er derfor en garanti for stor langtidsbrug. Dette gør det behageligt og sikkert at gribe og holde denne kompakte kikkert med én hånd, selv når du har handsker på.

Specialist om aftenen

Selvom optikken allerede er imponerende om dagen, er Pirschler lavet til jagt om natten. Med stigende tusmørke, når andre produkter allerede er tydeligt faldende i billedlysstyrke og glans, begynder Pirschler at spille på sine styrker. Man har næsten indtryk af, at opløsningen og kontrasten bliver endnu bedre i takt med, at tusmørket stiger. Denne kikkert vil ikke svigte dig før riflens allersidste lys.

Bredt synsfelt

Synsfeltet på 129 m giver klare fordele ved den såkaldte glasering og sikrer, at vildtet bliver fundet eller opdaget hurtigere.

Også velegnet til folk, der bruger briller

Metaløje kopperne, som kan drejes ind og ud i 3 positioner, sikrer perfekt øjenaflastning. Justeringen er hård, solid og fungerer helt uden spil.

Den væsentligt forbedrede kvalitet af øjestykkemekanismen sammenlignet med den tidligere model kan mærkes gennem en passende haptisk modstand og gennem den klart definerede spærring af mellemtrinene (ingen raslen, ingen slør, ingen utilsigtet justering).

Til gengæld er “Pirschler”-kikkerten kendetegnet ved en større afstand mellem udgangspupillerne (20 mm) end andre kikkerter i denne klasse.

Technische Details

Gewicht 1.150 g
Vergrößerung 8 x
Objektiv Ø in mm 56
Austrittspupille Ø in mm 7
Sehfeld 1000m 129 m
Blickwinkel (°) 7,4
Augenmuscheln TwistUp Metall
Prism type Abbe König
Prismen Verspiegelung Phase Coating
Linsenvergütung DDlucid
Raindefender RNP hærdet
Okular: Linsen/Gruppen
Objektiv: Linsen/Gruppen
Case material Magnesium
Gehäusearmierung Gummi
Augenabstand Okular in mm 20
Brillenträger Okular Ja
Naheinstellung ab 2,5
Dioptrieneinstellung højre
Dioptrienausgleich +/-4
Lichtstärke 49
Daemmerungszahl 21,6
Stickstofffüllung Ja
Wasserdicht (Tiefe/Min.) 1 m
Maße h/b/t in mm 190x155x65

Lieferumfang

Trageriemen von Niggeloh 1 Stück
Fernglastasche 1 Stück
Objektiv Schutzkappen 1 Paar
Okular Schutzkappen 1 Stück
Putztuch 1 Stück
magnifiercross