blankblankblankblankblankblankblank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank
  • blank

Binoculars 10×56 Nighteagle ERGO DX Gen3 Magnesium Braun, DDoptics

Indestående om natten

“Nighteagle ERGO DX” kikkertserien, en videreudvikling af “Nachtfalke 8×56” kikkerten fra DDoptics, overbeviser med stor ydeevne og en moderat pris.

Det kompakte skumringskikkert

Det optiske koncept i “Nighteagle ERGO DX”-kikkerten kombinerer den lavest mulige vægt med fordelene ved godnat og skjul-kikkert til jagt. Takket være Schmidt-Pechan prisme systemet er kikkerten relativt korte og relativt let i vægt (165x145x66 mm / 995 g). Kikkerten appellerer således til en målgruppe, der ikke ønsker at begrænse sig til aftenskjulet.

3.625,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): 619 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Lysstærk optik

CT-glas (klar transmission) med kompleks DDlucid-belægning og højkvalitets Schmidt-Pechan prismer lavet af barium-kroneglas gør observation med “Nighteagle ERGO DX” til en ren visningsfornøjelse. Billedets skarphed strækker sig til kanten af ​​det 117 m brede synsfelt (10×56 = 105 m). Et dampaflejret dielektrisk spejl reducerer transmissionstabet i prismerne med næsten 99 procent. 56 mm ED-objektiver sikrer et farve og lyst billede. Den samlede lystransmission målt i laboratoriet er over 90 procent. Udstyret med disse optiske ydeevnefunktioner er kikkerten fra “Nighteagle ERGO DX”-serien ideel til brug under månen og under ugunstige lysforhold.

Bekvem betjening

Finger- og tommelfingerudsparinger samt ribkanter på sidedelene giver et sikkert og behageligt greb. Derudover forhindrer en speciel forstærkning at glide eller glide ud af din hånd, selv i regnvejr. Fokuseringshjulet i forenden af ​​den lukkede bro er let at gribe og gør det muligt at indstille fokuspunktet præcist. Dioptri justeringen (+- 3) er let tilgængelig på højre okular.

Robust og vandtæt

Huset er lavet af ubrydeligt magnesium, så kikkerten sikre mod lette stød på stigen. De roterende øjenkopper er heller ikke af plast, men af ​​gummiforstærket metal. Selv kraftig regn kan ikke skade den IP 68-certificerede kikkert fra “Nighteagle ERGO DX”-serien, og de blev testet for utætheder i 1,5 m vand i en time.

Kikkerttaske i høj kvalitet med et intelligent bæresystem

Udover en kikkert-bærestrop fremstillet af Niggeloh Tyskland, inkluderer denne også gummibeskyttelseshætter til okularet og linsen samt en mikrofiber renseklud. Et særligt højdepunkt er den specialudviklede kikkertpose. Denne kan udstyres med forskellige båndsystemer. Den kan hurtigt omdannes fra en simpel skuldertaske til en “sele” brysttaske med integreret kikkertstrop.

Dette giver frie hænder i for den som skal bruge den Outdoor eller på jagt.

Technische Details

Gewicht 995 g
Vergrößerung 10 x
Objektiv Ø in mm 56
Austrittspupille Ø in mm 7
Sehfeld 1000m 105 m
Blickwinkel (°) 6,0
Augenmuscheln TwistUp Metall
Prism type Schmidt Pechan
Prismen Verspiegelung Dielektrisch 52s
Linsenvergütung FMC H7
Raindefender RNP hærdet
Okular: Linsen/Gruppen
Objektiv: Linsen/Gruppen
Case material Magnesium
Gehäusearmierung Gummi
Augenabstand Okular in mm 21,5
Brillenträger Okular Ja
Naheinstellung ab 2,5
Dioptrieneinstellung højre
Dioptrienausgleich +/-3
Lichtstärke 31,36
Daemmerungszahl 23,66
Stickstofffüllung Ja
Wasserdicht (Tiefe/Min.) 1 m
Maße h/b/t in mm 165x145x66

Lieferumfang

Trageriemen von Niggeloh 1 Stück
Fernglastasche 1 Stück
Objektiv Schutzkappen 1 Paar
Okular Schutzkappen 1 Stück
Putztuch 1 Stück
magnifiercross