Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Match and Game
Lunikvej 30A
2670 Greve

CVR-nr. 65332728

mail@skanacid.dk
+45 3940 1314
www.skanacid.dk

Betaling:

Her hos Match and Game kan du handle med dit Dankort, Visa, Visa elektron og Mastercard
Bankoverførsel konto 2191 - 0748851771
Ved bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen hentes eller afsendes. 

Levering:

Match and Game sørger for levering med valgte fragtpartner (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at vores partner overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser, som Skanacid ikke er herer over, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Vore partneres kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed, er minimum 99% for pakkepost. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret ikke leverede varer, fremsender vi naturligvis en ny vare uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer, er ikke omfattet af målsætningen om dag-til-dag levering. 

Levering af din pakke:

 Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning i vores fysiske butik. 

Levering af ammunition og våben:

Ammunition,rifler og pistoler, sendes ikke med almindelig fragtmand. De skal enten afhentes i butikken eller de kan sendes i en godkendt våbentransport. Forsendelse af våben koster 500 kr. i Danmark, til brofaste øer. 

Fortrydelsesret:

 Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail mail@skanacid.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.  
    
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: våben og ammuniton der kræver tilladelse. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.:500 kr.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Match and Game
Lunikvej 30A
2670 Greve

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationsret:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til efter forudgående aftale:

Match and Game
Lunikvej 30A
2670 Greve


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:


Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Iversen-import og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på www.ds-shop.dk er Kim Eriksen (ejer)

Som registreret hos Iversen-import, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@skanacid.dk

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@skanacid.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk


Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret 2/5-2018