Håndkikkerter

Håndkikkerter fra DDoptics.

Hvad du bør overveje, når du vælger din jagtkikkert. I søgen efter den personligt bedste jagtkikkert, mister man ledt overblikket.

Når du skal beslutte hvilke jagtkikkert er den rigtige til dit behov, bør du stille dig selv følgende spørgsmål. Hvilke typer af jagt planlægger du at bruge din kikkert på? Er særlige kikkertegenskaber vigtige for dig?

Vurder vigtigheden af, lysstyrke, vægt og forstørrelse.

De optiske (fysiske) love, sætter begrænsninger for udseende og formåen. De teoretiske muligheder maksimal optiske intensitet af kikkerten, bestemmes af størrelsen af ​​den binokulære linse diameter. Jo større objektivdiameteren, jo lysere, men også jo tungere kikkert.

Kikkerten bliver ikke bedre end kvaliteten af de anvendte materialer, kikkert prism og linsesystemer, coating, udførelse og sammensætning af kikkertens komponenter

Disse faktorer, har en afgørende indflydelse på produktionsomkostningerne og er således årsagen til de betydelige prisforskelle.

DDoptics vil altid tilbyde de bedste kikkert et vore kunder, alt efter deres budget, uden at kommer under den vores fastlagte standard for var der er en "god kikkert". På grund af dette strenge fokus på pris / ydelse, finder du forskellige kvalitetssegmenter i vores produktsortiment. Dette gælder uanset om du vælger en high-end kikkert som vores top model i Oriole serien eller en af ​​vores billigere kikkerter modeller.

Hvis pris / ydelse betyder noget for dit valg, vil du ikke fortryde din beslutning om at købe en DDoptics kikkert. Som bevis på denne påstand, tilbyder vi dig at bestille vores kikkert gratis, uden nogen forpligtelser, så du kan teste vores høje kvalitet, og overbevise sig selv om det unikke pris / ydelses-forhold af vores produkter.

There are 10 products.

Showing 1-10 of 10 item(s)

Active filters