Optikker

Kikkerter, Red Dot, Termisk og nat samt sigtekikkerter er med til at udvide vores rækkevide for sikker brug af vores våben. Det er idag lige så vigtigt med god optik som det er af beside et godt våben og pålidelig ammunition.

Hos Skanacid A/S er vi seriøse når det gælder kvaliteten af de produkter vi vælger at distribuere. Vi har valg DDoptics og Holosun der leverer god kvalitet og samtidig er konkurrencedygtige.

Underkategorier

 • Riffelkikkerter

  Riffelkikkerter fra DDoptics er et tysk kvalitetsprodukt som nu også forhandles i Danmark. Her får man virkelig meget teknologi og styrke for pengene. Kom forbi og se disse lækre produkter i vores butik i Greve.

 • Red Dot sigter

  Vi forhandler nogle af markedets mest avancerede Rødpunksigter. De leverer en prik, en cirkel og en prik og en cirkel. Er meget enkle at montere, nogle slukker selv, vækkes når du bevæger våbnet og med solceller. Et sigte der kan det hele og altid er klar. Kom forbi Greve og se disse sigter. Du vil ikke blive skuffet.

 • Håndkikkerter

  Håndkikkerter fra DDoptics.

  Hvad du bør overveje, når du vælger din jagtkikkert. I søgen efter den personligt bedste jagtkikkert, mister man ledt overblikket.

  Når du skal beslutte hvilke jagtkikkert er den rigtige til dit behov, bør du stille dig selv følgende spørgsmål. Hvilke typer af jagt planlægger du at bruge din kikkert på? Er særlige kikkertegenskaber vigtige for dig?

  Vurder vigtigheden af, lysstyrke, vægt og forstørrelse.

  De optiske (fysiske) love, sætter begrænsninger for udseende og formåen. De teoretiske muligheder maksimal optiske intensitet af kikkerten, bestemmes af størrelsen af ​​den binokulære linse diameter. Jo større objektivdiameteren, jo lysere, men også jo tungere kikkert.

  Kikkerten bliver ikke bedre end kvaliteten af de anvendte materialer, kikkert prism og linsesystemer, coating, udførelse og sammensætning af kikkertens komponenter

  Disse faktorer, har en afgørende indflydelse på produktionsomkostningerne og er således årsagen til de betydelige prisforskelle.

  DDoptics vil altid tilbyde de bedste kikkert et vore kunder, alt efter deres budget, uden at kommer under den vores fastlagte standard for var der er en "god kikkert". På grund af dette strenge fokus på pris / ydelse, finder du forskellige kvalitetssegmenter i vores produktsortiment. Dette gælder uanset om du vælger en high-end kikkert som vores top model i Oriole serien eller en af ​​vores billigere kikkerter modeller.

  Hvis pris / ydelse betyder noget for dit valg, vil du ikke fortryde din beslutning om at købe en DDoptics kikkert. Som bevis på denne påstand, tilbyder vi dig at bestille vores kikkert gratis, uden nogen forpligtelser, så du kan teste vores høje kvalitet, og overbevise sig selv om det unikke pris / ydelses-forhold af vores produkter.

 • Kikkerter

  DDoptics kikkerter til at spotte f.eks. vildt på lang afstan, er i særklasse. Kom ind i vores butik i Greve og se disse super produkter. Men pas på - du vil få lyst til at tage dem med dig hjem.

 • Night Vision

  Hvis du ønsker at kunne skyde når det er mørkt, er Night Vision udstyr ikke til at komme uden om. Vi tilbyder nogle rigtigt spændende løsninger som dækker de flestes behov. Hvis du ikke finder det du søger, så kontakt os. vore leverandører har det meste.

 • Termisk Optik

  Termisk optik eller infrarød optik giver dig mulighed for at spotte dit bytte i tæt buskat eller under dårlig sigtbarhed. Et spændende stykke tilbehør som gør oplevelsen endnu mere intens.

 • Afstandsmålere

  DDoptics laver rigtig gode afstandsmålere. Et vigtigt stykke tilbehør når du vil sikre dig at ramme plet hver gang. Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr.

Der er 48 varer.

Viser 1-48 af 48 element(er)

Aktive filtre